Servis vozil

Ker so sodobni avtomobili in druga cestna vozila varnostno in tehnološko vse bolj zahtevni, v servisu Avtocentra CRONO za to poskrbimo z usposobljenim in odgovornim strokovnim kadrom, ki ima na voljo vse potrebne diagnostično merilne naprave in specialna orodja.
 
Na zalogi imamo originalne rezervne dele znamke Citroen, kar nam omogoča izvedbo hitrega in učinkovitega servisa ali še tako zahtevnega popravila vašega vozila.
 
Ne glede na to ali gre za redni servisni pregled ali za popravilo vozila, vam z nasvetom vedno pomagajo servisni svetovalci. Vsak sprejem vozila v servis se prične s pogovorom, ki je poleg uporabe diagnostične opreme in specialnih orodij v največjo pomoč pri odkrivanju napak.
 
S tem vam zagotavljamo, da bo vaše vozilo vzdrževano ali popravljeno na način, kot ga predpisuje proizvajalec, kar vašemu vozilu zagotavlja brezhibnost in dolgo življenjsko dobo.
 
Za opravljene storitve oz. servis vozil Citroen, vam na vgrajene originalne rezervne dele zagotovimo 12-mesečno garancijo.
 
V servis in popravilo, sprejemamo tudi vozila drugih blagovnih znamk.
 
K hitremu in strokovnemu servisu je človeški pečat tisti, ki daje končno sodbo o kvalitetni storitvi. Trudimo se pri izboru naših kadrov kot tudi kasneje pri oblikovanju kadrov zagotavljati kar najvišji nivo osebnega odnosa, ki daje zaupanje in občutek varnosti. Želimo, da se stranka počuti varno in zadovoljno in iz tega izhaja naše vodilo. Kompromis je v ceni, v kvaliteti nikoli.

Urnik:

Pon - pet: 8:00 - 16:00
 
Vodja servisa in poporodaje: SINIŠA TRAVAR
E-mail: sinisa.travar@crono.si
Tel: 05 368 50 31